Ao Haru Ride [HUN] - Magyarország első AHR rajongói oldala
*bow*

Üdvözöllek a fiatalság kéklő futamán, ahol szívek törnek össze és gyógyulnak meg.
Eme oldal Sakisaka Io eddigi legjobb művével, - közismertebb néven - az Ao Haru Ride-dal foglalkozik. Ez a manga azoknak jött létre, akik szeretik a humort, a romantikát és az életszerűséget. Az oldalon megtalálsz mindent amit kell a zenétől kezdve az instant tésztás reklámokig. Kellemes böngészést!


Camil

 

 
Online
 
Fanfic

Van ötleted, hogy mi lehet kedvenceinkkel a manga után? Esetleg egy másik végkifejletről ábrándozol? Ha van olyan irományod, amit szívesen megmutatnál a többi rajongónak, akkor ez a hely, ahol megoszthatod!

Nincs más teendőd, mint beküldeni alkotásod a [neonblack@hotmail.hu] e-mail címre és az fel is fog kerülni az oldal Fanfic részlegébe. Jó szórakozást!

 
Sister

 
navi

News
Menü
Seishun
EXTRA
Fórum
Vendégkönyv
Reklámkönyv
Panaszkönyv

 
chat
 

 

 
stars

SayuriJenny, Saku, Akina-chan

Waiting: Melanie
Places: 7

Feltételek

 
Links

 

 

 
Log in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

News

#48

2015.09.11. 19:23, Camil
nem lett valami nagy szám, de én örülök neki és büszke vagyok rá

Ez a hét szerintem az év egyik legfurcsábbika volt. Komolyan volt pár nagyon furcsa időszakom idén, szóval ez azért nem semmi. Annyiszor hangzott el itthon diadalittas/örömmámoros/extázisban úszó kiáltásom, hogy már számolni alig győzöm és olyan furfangokra ébredtem rá én errefelé, hogy ha nem nézne ki olyan bugyután és nem félnék attól, hogy a szobámban lévő szellemek kiröhögnek, akkor megpaskolnám a fejem mondván "Zseni vagy" Ehelyett inkább készítettem nektek egy ilyen dizájn-féleséget, amihez a segítséget Akina-channak köszönhetem. Rövidtávon nem használhattam fe a tanácsait még, de hosszútávon nagyon is hasznosak. És aki a kinézet történetére kíváncsi, akkor szerintem azt majd le fogom írni a Dizájnok modulba, de itt egy kis ízelítő: Szeretek jelentést adni a gyerekem ruháinak és üzenni velük valamit. A Sparkling Memories of the Future azt az üzenetet tartalmazza, hogy a főhőseinkéhez hasonló szerelemért érdemes küzdeni és az ilyesmiket igenis meg kell becsülni és értékelni kell.
Na ennyit a mély érzelmekről :D Még mindig alig fogtam fel, hogy ilyen idős az oldal, még ha a nővérke idősebb is. A hétvégén még karbantartok stb stb, a jövő hét pedig végre új frisseket hoz, új modulokkal. Vagyis, én fogok új frisseket hozni... mindegy.
Remélem, tetszik az új külső. Szép hétvégét!

#47

2015.09.10. 20:06, Camil

Ma van Yuuri szülinapja :D

#46

2015.09.09. 20:04, Camil
boooldog, booldog, boooldog születésnapot...

Igen, gyerekek, erről van szó. Tehát, khm...

 

3 éves az oldal

 

 

Tegnap valahogy teljesen off voltam és az új, az oldallal kapcsolatos projekten gondolkodtam, ezért

ma így ébredtem rá, hogy mi volt tegnap, csak épp nem az ágyamban, hanem a buszmegállóban(vicces volt így utólag, de amúgy nem mert tényleg olyan, mintha a gyerekem születésnapját felejtettem volna el... hehe).

Aztán gondolkodtam azon, hogy kéne valamilyen ajándékot adni az oldalnak. De végül rájöttem, hogy már készül egy :'DD

Jaj, de nehéz lesz, de jaj de élvezem a rajta való munkát~

Magyarul kb. ebből fog állni a hétvégém:


ÉS ÉN EZT IMÁDOM!!

Mármint komolyan. Szeretek "ezen" dolgozni. Olyan thrilling az egész.

És most így megfordulhat a fejedben esetleg, hogy mégis miért írhattam ez a bejegyzést. Nos, egy részről mert tényleg 3 éves az oldal és fel se bírom fogni az egészet.

Valaki szóljon, ha felfogta. Köszi.

Másrészről pedig gondoltam szólok, hogy nem azért "offos" most az oldal, mert itthagytam már megint, hanem mert lesz egy nagyon durva durvaság még a héten, ami nem egy napos munkát fog igénybe venni.

Úgyhogy remélem, várjátok mi lesz az és köszönöm, hogy három éven keresztül tűrtétek a szerencsétlenségeimet ^-^

#45

2015.09.04. 20:45, Camil
errors etc.

Természetesen csak négy könyvet sikerült becsomagolnom a héten, azokat is csupán átlátszó borítóval. Nem, mintha nem vásároltunk volna be már az iskolakezdéshez, de lusta vagyok hét közben csomagolgatni meg nem találom a vignette-eket ráadásul csoda, hogy sikerült a hét végére összepakolni a szobában, mert átrendeztünk két egymás mellett levőt és kész katasztrófa volt abban, amiben a legtöbb holmim volt és alig találtam a dolgaimat... Ez aztán hosszú mondat lett. Szóval kicsit érdekes volt ez a hét :D Még mindig az, mert hátra van két még furcsább nap, majd meglátjuk, mi lesz. Minden esetre a dolgok körülöttem helyre jönni látszanak. Természetellenes, tudom.
Az oldallal se tudtam sokat foglalkozni a héten, annak ellenére, hogy telis-tele vagyok ötletekkel és még rengeteg teendőm van. Szerintem ezen a héten a modulokat fogom javítgatni, kiegészíteni, ahogy ma este is tettem. Például az oldal történetét is újraírtam félig-meddig és egy új cikket írtam a Seishun menübe. Pár új cserével bővült az oldal linkgyűjteménye, akiknek természetesen igényes és rendezett oldalai vannak, érdemes benézni hozzájuk.

Új és változás alá került modulok:
>Pages< ÚJ!
>Oldalról<
>Opening<
>Ending<

Egyébként, belegondoltál már, hogy hány mar/már-kezdetű szavunk van?
Marcipán, Martin, Márton, máris, már, már-már, március, márka, mar, marás, mars, Mars, mártás, Márta, maraton... (szerintem ez elképesztő)

Kellemes hétvégét ^-^

#44

2015.08.31. 20:30, Camil
annarasumanara

Oly sok idő és vér izzadása után... jó, annyira nem volt nagy küzdelem :D Csupán felfrissült a Seishun menü és egy kis újítást végeztem az oldal megjelenésén, amin még később finomítani fogok, de egyelőre csak lépésről lépésre haladunk, mint a hatodikos szerelmesek.
Aki figyelt és amúgy is böngészte az oldalt, az észrevehette, hogy a >fanartokban< bővelkedik immáron az oldal és még pár >háttérképet< is felraktam azoknak, akik hiányolják az asztalukról az AHR-t. Ezen kívül még az oldal kapott három új "cikket": az egyik, a történet >címéről< szól, nem nagy szám, de érdemes tisztában lenni az ilyesmivel, mert ez tényleg nagyon alap dolog(nyilván ezért került ebbe a menübe); a másik az animével/mangával kapcsolatos >termékekről< szól, egy kis útbaigazítás a fiatal (vagy nem fiatal, ki tudja) mecénások számára; és végül a harmadik modul a >seiyuu-król<, vagyis a szinkronszínészekről szól. Ez volt a munka oroszlánrésze. Még végzek majd rajta pár simítást, de remélem, elfogadható lett ^-^
Még a héten jövök frissel vagy tájékozatóval szerintem.

Ave Sakisaka, viva Aoha!

#43

2015.08.29. 19:09, Camil
iskolakezdés, mozi, stb.

Tehát, a frissek a következő napokban érdekesen fognak jönni. Legjobb esetben jön pár új cikk, de leginkább a képek feltöltése lesz a következő hét feladata, mivel ráfér. Egyelőre viszont sajnos az iskolakezdéssel kell foglalatoskodnom és az itt vendégeskedő emberkékkel, úgyhogy... na, majd jönni fog az a friss, csak kell egy kis időbeosztás. Megoldjuk :'DD Facebookon továbbra is igyekszem jelen lenni, habár nem az az én terem és csak random képeket pakolgatok ki a mangából meg az animéből, de úgy tűnik, egy embernek már nagyon megtetszett ^-^ Én ennek csak örülök. Remélem, mindenkinek jól kezdődik az új tanév, akit pedig ez nem érint, annak további jó munkát, vagy hogy is mondják. Mindegy, csak élvezzétek az életet és a fiatalságot :D

#42

2015.08.28. 14:43, Camil
mert a pofátlanságnak is van határa, de vannak, akik nem látják sem a kerítést, sem az őröket

Látom magam előtt, ahogy nyálcsorgatva, embertelenül lihegve figyeli az oldalt és arra vár, hogy a következő ötletemet vagy írásomat lemásolja. Nice. Kicsit sem feltűnő, de szép. Komolyan.
No! Az új, nagyon is kedves cseréken kívül hoztam már pár újdonságot, ami a fanoknak is jót szólgál. Ilyen például az új cikkem az AHR anime folytatásáról. Aminek amúgy az ötlete boltba menet jutott eszembe és amilyen gyorsan jött, olyan nehezen jött vissza később. Elég hosszú lett, de továbbra is remélem, hogy a kellő üzenetet át tudja adni. Emellett még ugyanabba a menüpontba (vagyis az EXTRA-ba) került még egy kvíznek a linkje a kilencedik pontba. A képeket is elkezdtem átpakolni az egyik photo sharing site-ról a másikra, mivel amazt előnyösebbnek találtam, így a monoton linkelgetés vár jelenleg az oldalra, meg közben találok pár jó képet és azt is feltöltöm. Addi is kövessétek figyelemmel a Facebook-oldalt, ki tudja, mi jut eszembe még boltba menet.
Én pedig most fogom magam és olvasok!

 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!